Insulaire epilepsie: pre-chirurgische diagnostiek en chirurgische behandeling - Wagner, Louis; Tousseyn, Simon; Hilkman, Danny; Schijns, Olaf; Colon, Albert (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2023)
In een eerdere bijdrage die verscheen in het maartnummer van ‘Epilepsie’ werd uitgaande van een tweetal casussen, de klinische semiologie passend bij insulaire epilepsie beschreven, in relatie met de anatomische gebieden van de insula. In deze bijdrage wordt ingegaan op de meest aangewezen diagnostiek en de invasieve behandeling van deze patiënten.