Transcraniële magnetische stimulatie bij patiënten met epilepsie - Helling, Robert; Visser, Gerhard; Thijs, Roland; Tolner, Else; Jansen, Nico (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2020)
Transcraniële magnetische stimulatie kan gebruikt worden om corticale exciteerbaarheid in vivo te meten. Deze techniek is daarmee potentieel waardevol voor toekomstige epilepsiezorg.