Joost Wijnhoud nieuwe directeur Epilepsiefonds - Wijnhoud, Joost (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2020)
Graag stel ik me in deze editie aan u voor. Op 1 april jl. ben ik begonnen als directeur van het Epilepsiefonds als opvolger van Martin Boer, die na ruim 18 jaar bij het Epilepsiefonds te hebben gewerkt, met pensioen is gegaan. Deze start viel tijdens de coronacrisis; een bijzondere tijd om te beginnen in een nieuwe baan. De afgelopen maanden ben ik aan de slag gegaan met onder meer verkennende gesprekken, inlezen en onderzoeken wat er allemaal speelt en leeft in de wereld van epilepsie.