Voor en na epilepsiechirurgie: achterstand in sociale ontwikkeling - Jennekens-Schinkel, Aag (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2020)
Olga Braams promoveerde op 9 mei 2019 aan de Universiteit Utrecht op het proefschrift Social matters. Before and after epilepsy surgery in children1. In haar onderzoek werden de volgende vragen gesteld, die ten grondslag liggen aan dit proefschrift. Was de operatie een kantelpunt in de ontwikkeling van sociaal functioneren, als basis van cognitieve maar ook affectieve ontwikkeling? Konden bepalende invloeden vastgesteld worden?