Risico-inschatting bij het staken van een epilepsiebehandeling - Otte, Willem (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2020)
Herm Lamberink promoveerde cum laude op 15 oktober 2019 bij de Universiteit Utrecht1. Lamberink beschrijft in zijn proefschrift ‘Antiepileptic drug withdrawal’ hoe het risico van staken van de medicamenteuze behandeling beter en meer toegespitst ingeschat kan worden. Hij past deze risico-inschatting ook toe op kinderen die epilepsiechirurgie hebben ondergaan en in aanmerking komen om te stoppen met anti-epileptica.