Veelkleurig leren: Leren in diversiteit in Klinisch Pastorale Vorming - van Leeuwen, Theo (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2018)
Dat onze samenleving in religieus en levensbeschouwelijk opzicht in hoog tempo is veranderd is inmiddels een bekend gegeven. Deze verandering vormt een specifieke uitdaging voor mensen werkzaam in professionele zorg- en begeleidingspraktijken op het gebied van levensbeschouwing en zingeving, alsook in het onderwijs.