De verbeelding van de ’A/ander’: Over de riskante leerweg van de hbo-theoloog - van Hell, Rinke; Erwich, René (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2018)
Ook de hbo-theoloog moet in toenemende mate leren om te gaan met wat anders en vervreemdend is. Het is zowel binnen de opleiding als in de startende praktijk niet eenvoudig om daadwerkelijk ruimte te maken voor de ander in de eigen professionele en persoonlijke identiteit. Dit artikel wil een bijdrage leveren aan de leerweg van jonge professionals binnen het domein van levensbeschouwing en zingeving.