Veelkleurig leren, een terugblik - van Leeuwen, Theo (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2018)
In diverse bijdragen in dit nummer komen verschillende thema’s naar voren die een bredere reikwijdte hebben naar het denken over diversiteit in onze samenleving. Een overzicht in vijf categorieën.