Collegiale en methodische reflecties op de drie praktijkberichten - Lap-Streur, Jan en Majorie (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2015)
In reflectie op de drie praktijkberichten bibliodrama analyseren en peilen Jan Lap en Marjorie Lap-Streur de creatieve krachten die bibliodrama in mensen losmaakt. Een energie om anders naar zichzelf, naar elkaar en naar een zinrijk verhaal te leren kijken en luisteren