‘Zo is dan het geloof uit het horen’: De effecten van het dagelijks luisteren naar Bijbelpodcast Eerst dit op de geloofspraktijken van luisteraars - van Rijn, Wilfred (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2025)
Deze scriptie onderzoekt de impact van de Eerst dit-podcast op het geloofsleven, een mooi voorbeeld van de impact van onze digitale wereld op ons geloofsleven en ons leiderschap.