Reflectie casus 3 - Met rust luisteren - Steinkamp, Norbert (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2013)
De casus ‘Graag naar huis, of naar mijn dochter!’ vertelt op het eerste gezicht hoe er beroep gedaan wordt op de verantwoordelijkheid van hulpverleners. Bij nader toezien wordt er een verhaal verteld van twee dilemma’s.