Reflectie casus 1 - Wat kan en mag de pastor? - Hoek - van Kooten, Alie (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2013)
Op de casus ‘Een dreigende scheiding’ reageert Alie Hoek-van Kooten en ontwart enkele draden uit de kluwen van grenzen, mogelijkheden en verantwoordelijkheden van de predikant in deze situatie.