Internet als religieuze ruimte: Internet en contextualiteit … voorbij aan generalisaties - Hofland, Aad (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2012)
Hoe nodig is de protestantse digikerk Mijnkerk.nl die dit jaar als missionaire pioniersplek wordt gestart, vraagt masterstudent Aad Hofland zich af na een onderzoek. De hoeveelheid zinzoekers op het web lijkt het plan te rechtvaardigen, maar trekt zo’n digitaal ‘thuis’ niet eerder de al actieve leden dan de mensen aan de rand of zelfs daarbuiten?