Carnaval: religie in een nieuw jasje? - Mulder, André (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2012)
Of en in hoeverre is het carnaval te beschouwen als een vorm van ‘religie op straat’? André Mulder kijkt met open blik naar dit bonte verschijnsel, dat in veel plaatsen van Nederland, van Kloosterburen tot Maastricht, duizenden mensen op de been brengt. De uitkomst van zijn zoektocht verrast.