Literatuurbericht Homiletiek 2015-2020 - Pleizier, Theo (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2021)
De preek blijft in de aandacht, zoals ook Handelingen 2020/1, over ‘De magie van het gesproken woord’, was gewijd aan de preek. In dit overzicht concentreer ik mij op de ontwikkelingen in het vakgebied van de afgelopen vijf jaar, in de periode 2015-2020.