Wie ben ik nog? - Rooker, Tessa (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2022)
Veel mensen ervaren dementie als een proces waarin zij gaandeweg afscheid moeten nemen van wie zij zijn als persoon. Dementie heeft invloed op alles wat jou voor je gevoel jou maakt: je herinneringen, je interacties met je geliefden, je manier van denken en ervaren, je lichamelijk functioneren. In één woord: op je zélf.