Stilte in beweging - de Jong-Tennekes, Susanne (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2018)
Als we mediteren, proberen we zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Daarbij houd je voor mogelijk dat God aanwezig is. In het verwachten, in het hopen ligt toewijding. Deze bijdrage beschrijft een geleide meditatieve bijeenkomst in de stilte van een kapel. Wat gebeurt er, wat wordt ervaren?