De wijk nemen: Diaconaat in de Rotterdamse Tarwewijk - van Well, Herman (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2016)
Herman van Well doet verslag van zijn onderzoek naar sociaal-maatschappelijke verbondenheid en betrokkenheid van jonge christelijke geloofsgemeenschappen van diverse etnische en culturele signatuur met de mensen in en voor de Rotterdamse Tarwewijk.