Wat adviseert ‘de rabbijn’ hierover? - Bodisco Massink, Jan (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2016)
Aan de hand van praktijkvoorbeelden illustreert Jan Bodisco Massink, als docent jarenlang verbonden aan de Pastoraal Psychologische Leergang voor pastores en predikanten, hoe Friedmans systeemdenken in Nederland werd geïntroduceerd en hoe het in de opleiding werd toegepast.