De angst voorbij: Leiderschap voor de volgende generatie? - Brouwer, Rein (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2016)
Leiderschap is een urgent thema in onze tijd, een thema waarover dan ook zeer veel wordt gepubliceerd. In zijn bijdrage beschrijft Rein Brouwer de doorwerking van Friedmans systeemdenken in de praktisch-theologische literatuur over leiderschap, en plaatst hij dit denken in het veld van leiderschapstheorieën.