Oecumenische samenwerking in stedelijke missionaire kerkontwikkeling: Lessen uit Wenen - Kräuter, Thomas (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2025)
Deze scriptie onderzoekt de complexiteit van missionaire samenwerking in kerkplantingen in een grote stad, een mooi voorbeeld van complexe kerkelijke landschappen waarin leiders zich bevinden.