Diaconaat 2010-2013 - Noordegraaf, Herman (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2014)
Dit trendbericht geeft een selectie van publicaties op het terrein van het diaconaat in de jaren 2010-2013. Een uitgebreide versie is als Literatuurbericht Diaconaat te lezen op de website van dit tijdschrift.