Een hele grote dosis argwaan - Stark, Ciska (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2014)
Harry Brandsma is theoloog en theatermaker. Dat komt van pas in zijn werk als geestelijk verzorger in de gevangenis en als medewerker bij Exodus Nederland. Daar begeleidt hij ex-gedetineerden bij hun terugkeer in de maatschappij.