Gemengde gevoelens - Noordegraaf, Herman; Stoppels, Sake; van Well, Herman (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2013)
In deze slotbeschouwing maken we een balans op en gaan we nog kort nader in op enige kwesties die aan de orde zijn in discussies over gemeenteopbouw en diaconaat. Allereerst hernemen wij de vragen die we in de inleiding stelden.