Ruimte scheppen voor het heilige - Ganzevoort, Ruard (Handelingen: Tijdschrift voor Praktische Theologie en Religiewetenschap, 2012)
De ervaring van de goddelijke aanwezigheid is niet te plannen, maar het is wel mogelijk om de ruimte te scheppen waarin het zou kunnen gebeuren. Ruard Ganzevoort onderzoekt de theologische betekenis en waardering van verschijningservaringen en gaat in op de pastorale implicaties.