‘Beginnen is de allereerste voorwaarde om iets te verwezenlijken’. Paul Bockstaele (1920–2009) en de academisering van de wetenschapsgeschiedenis in België - Vanpaemel, Geert (Studium, 2013)
‘Beginnen is de allereerste voorwaarde om iets te verwezenlijken’. Paul Bockstaele (1920–2009) en de academisering van de wetenschapsgeschiedenis in België