Portrait of a Bird Painter - Trijp, Didi (Studium, 2017)
Essay review of: Emile Havers e.a. (eds.), Een koninklijk paradijs: Aert Schouman en de verbeelding van de natuur (Zwolle: WBOOKS, 2017) 360 pp., ill., ISBN 9789462581852, € 29,95; ‘Een koninklijk paradijs: Aert Schouman en de verbeelding van de natuur’ at Dordrechts Museum, 19 February–17 September 2017.