Beleid

Privacy Policy

De Privacy Policy is hier te vinden.

 

Auteursrichtlijnen

De auteursrichtlijnen zijn hier te downloaden.

 

Peer Review

Inzendingen dienen te worden ingestuurd via het OpenJournals platform en worden dubbel blind gepeerreviewd door minimaal drie redactieleden en besproken tijdens de redactievergadering. Alleen de redactiesecretaris is bekend met de namen van de auteur(s). De redactieleden worden gevraagd op de volgende punten te letten:

  • Duidelijke onderzoeksvraag?
  • Normatieve of beschrijvende onderzoeksvraag?
  • Wetenschappelijk en maatschappelijke relevantie?
  • Is de methode omschreven?
  • Lengte
  • Taalgebruik

Het oordeel van de reviewers kan bestaan uit:

  • Kan geplaatst worden na een aantal aanpassingen van detail (minor revisions)
  • Kan alleen geplaatst worden na grondingen aanpassingen (revise & resubmit)
  • Is niet geschikt voor het NTM (reject)

 

Open Access Beleid

Dit tijdschrift is een open access tijdschrift, wat betekent dat alle inhoud gratis beschikbaar is voor gebruikers of hun instelling. Het is gebruikers toegestaan om de volledige teksten van de artikelen te lezen, te downloaden, te kopiëren, te distribueren, af te drukken, te doorzoeken of er links naar te leggen, of ze te gebruiken voor enig ander rechtmatig doel, zonder vooraf toestemming te vragen aan de uitgever of de auteur. Dit tijdschrift brengt geen kosten in rekening voor het verwerken van artikelen.

 

Archiving Policy

Alle uitgaven sinds 2024 zijn online beschikbaar in open access. Dit tijdschrift maakt gebruik van Portico en het PKP Preservation Network om permanente archieven te creëren voor conservering en restauratie.

 

Repository Policy

Het is auteurs toegestaan om alle versies van hun werk te plaatsen en te verspreiden in elk formaat, inclusief repositories, met vermelding van de oorspronkelijke publicatie in dit tijdschrift.

 

Impact Factor, Ranking, Abstracting and Indexing Services

Het tijdschrift wordt geïndexeerd door Clarivate voor opname in haar jaarlijkse Journal Citation Reports en door Scopus in haar SCImago Journal Rankings indicator.

Alle inhoud van het tijdschrift is geïndexeerd met CrossRef en heeft een Digital Object Identifier (DOI). Daarnaast is het tijdschrift beschikbaar voor harvesting via OAI-PMH. De boekbesprekingen gepubliceerd in dit tijdschrift worden geïndexeerd en beschikbaar gesteld via recensio.net.

Als dit tijdschrift niet is geïndexeerd door de service van uw voorkeur, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar info@openjournals.nl.